Női Extraliga: Nyíregyházán is hibátlan maradt a Vasas

Jól indított pedig a FATUM-Nyíregyháza a Vasas Óbuda elleni mérkőzésen, nagyon magabiztosan röplabdázva nyerték az első játszmát. A második szettől kezdve azonban a fővárosi piros-kékek akarata érvényesült és 3:1-re megnyerték a találkozót.

Női Extraliga 13. forduló
FATUM-Nyíregyháza – Vasas Óbuda 1:3 (15, -20, -15, -19)
Nyíregyháza, Continental Aréna, 500 néző. V.: Jámbor, Halász T.
FATUM: Galvao 2, Jeremic 6, Lászlop 4, Kocic 34, Szabó L. 4, Carabali 4. Csere: Tóth F. (liberó), Földi, Farkas, Antivero 4. Vezetőedző: Adrian Chylinski
VASAS: Török 3, Papp 10, Bannister 22, Fricova 9, Abdulazimova 3, Gülübay 6. Csere: Juhár, Szalai (liberók), Tóth S., Jámbor, Gyimes-Capet 3, Erőss, Sillah 9. Vezetőedző: Jannisz Atanaszopulosz
Edzői értékelés
Adrian Chylinski
: – Az első szettben remekül játszottunk, és sikerült is megnyernünk azt a játékrészt. A másodikban is volt esélyünk, de voltak vitatott szituációk, melyek nagyon bosszantottak, és a végjátékban veszítettük el a játékrészt. A folytatásban már megmutatta a Vasas, hogy miért a legjobb csapat jelenleg Magyarországon. Harcoltak, küzdöttek a lányok, ez a hozzáállás tetszett. Kicsit a második szett miatt vagyok csalódott, abban több volt.
Jannisz Atanaszopulosz: – Az első szettben mutatott teljesítmény miatt se boldog, se elégedett nem vagyok, azt gondoltuk, csak azzal, hogy idejöttünk, megnyertük a meccset. Utána legalább jó reakciót adott a csapat, és ha nem is nagyszerűen röplabdázva, de győztünk. Gratulálok a Nyíregyházának, mert nagy nyomás alatt tartottak minket, remélem, a lányok szombatig kitisztítják a fejüket­­, mert ez a teljesítmény a Párizs ellen semmire nem lesz elég.